Pozovite korisnički servis na: 061 236 2295, 069 358 2233 5% popusta odobravamo na upit preko mejla

O uslugama

Pin it

Aluminijumska i pvc stolarija vrhunskog kvaliteta, Pro Mont Constructing


Firma Promont uspešno posluje na našim prostorima već dugi niz godina. Bavimo se izradom Pvc i Alu stolarije, roletni, komarnika, zastakljivanjem terasa i lođa. Pvc prozori se izrađuju od Roloplast i Salamander profila. U ponudi imamo razne dezene i boje. Aluminijumska stolarija se izrađuje od Alumil i Etem profila, sa i bez termoprekida. Garancija na stolariju je 10 godina odnosno na okove i stakla 5 godina.

Sigurnosna protivprovalna vrata, veliki broj modela, dezena i boja uz povoljne cene sa ugradnjom. Osigurajte vaš životni prostor po najpovoljnijim cenama. Vrata se zaključavaju u 16 i 18 tačaka a imaju odličnu zvučnu i toplotnu izolaciju. Izrađena su od profilisanog višeslojnog čelika. Uz vrata se dobija 5 kodiranih ključeva. Garancija 2 godine uz asistenciju 0-24h.

Proizvodnja, ugradnja i održavanje aluminijumskih rolo, segmentnih i industrijskih garažnih vrata te sigurnosnih roletni za lokale i poslovne prostore. Naša vrata su izrađena od vrhunskih materijala. Lamele su dvoslojne i ispunjene poliuretanom što daje dodatnu čvrstoću i odličnu toplotnu izolaciju. Pokreću ih elektromotori putem daljinske komande ili prekidača/brave. U ponudi imamo više boja i dezena. Garancija na rolo vrata 10 godina odnosno 5 godina za pogonski motor.

Log In or Create an account

Cart