Pozovite korisnički servis na: 061 236 2295, 069 358 2233 5% popusta odobravamo na upit preko mejla

Saveti i novosti

Pin it

Saveti za kupovinu stolarije


Svakome ko se odluči na promenu stolarije koja nije jeftina investicija i koja treba dugi niz godina da traje preporučujemo da dobro analizira koji su uslovi garancije i dali je ta firma ozbiljna u svome poslu. Većina nema nikakvu proizvodnju pa čak ni svoju internet stranicu, već kod nekoga uslužno nabavljaju stolariju pa ugrađuju. Posle nekoliko godina, takvi više ne postoje a nastaju veliki problemi usled neproverenih komponenti i troškovi do na kraju neželjene zamene stolarije. Predlažemo vam uigrani tim Pvc Pro Mont koji na ovim prostorima funkcioniše već više od 10 godina.

Odlična komunikacija između zaposlenih na opšte zadovoljstvo ima kao rezultat jako zadovoljne korisnike. U ponudi imamo ugradnju sigurnosnh vrata sa 0-24h pomoć ukoliko dođe do nekih poteškoća u radu. Moderan način poslovanja i poštovanje kupca su put ka sigurnom uspehu i sve većem tržištu! Dobrodošli!Klizna vrata za američke ormane/plakare, kuhinje itd. Izrada po meri i ugradnja:

U ponudi imamo i izradu kliznih vrata za ugradne ormare i američke plakare, vrata se rade po meri tako da se postavljaju od poda do plafona. Prelep dizajn, jednostavnost i veliki izbor boja, dezena i aplikacija su učinili da se ovaj detalj danas savršeno uklapa u sve stambene i poslovne prostore! Sa ovim vratima možete jednostavno podeliti stambeni ili prostor uz minimalne prepravke. Najnoviji dizajn aluminijumskih okova garantuju zavidan kvalitet, malu težinu i izuzetno pristupačnu cenu!Hitne intervencije 0-24h, prozori danas za sutra na teritoriji Beograda:

U slučaju vanrednih situacija, po primljenom pozivu, dolazimo, uzimamo mere, izrađujemo prozore i ugrađujemo. U mogućnosti smo da ponudimo i ostale usluge adaptacije i renoviranja stambenog ili poslovnog prostora u što kraćem roku po visokim standardima EU.Klizna staklena harmonika vrata:

Zadovoljstvo nam je da ponudimo klizna staklena harmonika vrata od kaljenog stakla. Kao što ste primetili, mnogi moderni stanovi, lokali i poslovni prostori danas imaju ovakva vrata koja vizuelno povećavaju prostorije i terase čineći ih savršeno funkcionalnim i lako dostupnim. Za dobru izolaciju i dihtovanje su se potrudili specijalni gumeni spojevi koji savršeno naležu međusobno sa kaljenim staklom (sigurnosnim) i time čine vodonepropusnu površinu. Imamo bogat izbor boja i dezena stakla debljine 8-10 cm te pratećih okova. Izrada po meri i montaža, javite se!Kvake sigurnosne sa zaključavanjem:

U ponudi imamo sigurnosne kvake sa zaključavanjem za prozore i balkonska vrata. Povećajte nivo sigurnosti ukućana a naročito najmlađih jer ove brave sprečavaju decu da otvore prozor. Preporučuju se i za ugradnju u prizemne objekte radi povećanja sigurnosti od provalnika. U ponudi imamo kvake raznih boja za pvc i alu stolariju, Sigenia ili Roto. Garancija 5 godina.Sigenia Okovi:

Siegenia-Aubi je Nemački brend i jedan od najpoznatijih svetskih proizvođača prozorskih okova. Okovi Siegenia-Aubi odlikuju se visokim kvalitetom i inovativnošću. Sistem okova je lako moguće nadograditi i naknadno zameniti neke elemente i povećati sigurnost. Okovi su zaštićeni sa slojem titan-srebra zaštite i zadovoljavaju sve ekološke norme uz poboljšanje antikorozivne zaštite.Okovi za PVC stolariju, protivprovalni okovi, su vrlo važan detalj na prozoru. Ovakavi okovi osiguravaju kvalitetno zatvaranje, provetravanje, delimično provetravanje i štiti od provale ako je pravilno postavljen protivprovalni set okova. Kod dvokrilnog prozora je isto tako neophodno postaviti srednji zatvarač (pomoćna šarka) na pomoćnom krilu između dve šarke koji je kod nas skriven u utoru okova. Svaka garnitura sadrži podizač krila(točkić) koji omogućava lagano zatvaranje krila i koji kao oslonac garantuje dugovečno ispravno funkcionisanje prozora.
Roto Okovi:

Firmu Roto Frank AG osnovana još davne 1935. godine u Nemačkoj. Ubrzo Roto postaje jedan od lidera u oblasti prozorske tehnike. Danas je Roto najveći svetski proizvođač okova za stolariju i jedan od najvećih proizvođača krovnih prozora. Roto svoje proizvode danas, proizvodi u 40 firmi širom Evrope. Tokom dugog niza godina ova firma stekla je ogromno iskustvo, i poverenje velikog broja kupaca širom planete.U sistemu Roto NT, sve unutrašnje komponente su integrisane i povezane preko centralnog sistema zaključavanje. Sistem nudi visok nivo sigurnosti u osnovnoj verziji. Veoma ga je lako montirati i namestiti tako omogućava jednostavno povezivanje mehaničkih i elektronskih komponenti, npr. alarm protiv provale u objekat, termostat i sistem za kontrolu ventilacije u objektu.

Log In or Create an account

Cart