Pozovite korisnički servis na: 061 236 2295, 069 358 2233 5% popusta odobravamo na upit preko mejla

O Nama

Pin it

Firma Pro Mont Constructing i naše usluge


Nalazimo se u Beogradu i već dugi niz godina poslujemo na našim prostorima, kako u segmentima Pvc stolarije a tako i Aluminijumske stolarije. Dugogodišnje iskustvo i zadovoljni klijenti su najbolja preporuka o kvalitetu naših proizvoda koji imaju desetogodišnju garanciju. Naše usluge smo u mogućnosti da ponudimo na teritoriji Srbije, Hrvatske, Crne Gore, Bosne i Hercegovine.
Bavimo se izradom Pvc i Alu stolarije po najnovijim tehnologijama. U našoj ponudi ćete naći veliki broj boja i dezena profila renomiranih proizvođača. Vršimo i proizvodnju alu i pvc roletni, komarnika, trakastih zavesa i venecijanera. Takođe ugrađujemo sigurnosna vrata i garažna vrata sa daljinskim upravljanjem.
Bavimo se i uslužnom proizvodnjom stolarije za distributere, javite nam se!


Naše delatnosti obuhvataju:

Proizvodnja Pvc stolarije od renomiranih proizvođača profila Roloplast i Salamander: petokomorni i šestokomorni profili u kombinaciji sa okovima Roto.


Proizvodnja Aluminijumske stolarije od renomiranog proizvođača profila Alumil i Etem uz okove Stublina čine perfekciju današnje građevine.


Niskoemisiona dvoslojna i troslojna stakla punjena argonom koja smanjuju gubitak toplote za čak 50 – 60%


Alu i Pvc roletne sa i bez dodatne izolacije, komarnike, raznih boja i dezena uz mogućnost automatizacije Basic i Bios motorima na prekidač ili daljinsko upravljanje.


Zastakljivanje terasa, lođa i poslovnih prostorija.


Adaptacije stambenih i poslovnih prostora uz projekat, predračun troškova i poštovanje zadatih rokova.


Ugradnja i održavanje sigurnosnih vrata raznih dezena, boja i nivoa zaštite.


Proizvodnja, ugradnja i održavanje aluminijumskih rolo i segmentnih garažnih vrata sa termoizolacijom i automatikom. Motori renomiranih proizvođača Somfy ili Acm na bravu, prekidač ili daljinsko upravljanje.


Proizvodnja i ugradnja zaštitnih alu i čeličnih roletni za lokale i radnje na bravu ili daljinsko upravljanje sa pogonskim motorima Acm i Somfy.

Log In or Create an account

Cart