Pozovite korisnički servis na: 061 236 2295, 069 358 2233 5% popusta odobravamo na upit preko mejla

Servisiranje i održavanje

Pin it

Servisiranje i održavanje
Servisiranje i održavanje prozora je u principu jako jednostavan proces koji možete i sami raditi. Posle ugradnje stolarije, potrebno je skinuti zaštitne folije u roku od 15 dana sa površina kako se one ne bi pod dejstvom sunca zalepile. Povremeno je potrebno prebrisati prozore magičnom krpom blago navlaženom sa vodom ili blagim deterdžentom.
Nikako nije preporučljivo strugati ih kuhinjskom žicom ili grubom stranom sunđera kako se nebi oštetila površina plastike ili plastifikacija stolarije. Nemojte nikada koristiti za brisanje stolarije sredstva poput razređivača ili neke druge jake hemije.

Gumice za zaptivanje prozora bi mogli namazati glicerinom koji se kupuje u apotekama i na taj način im poboljšati funkcionalnost. Okovi se mogu po potrebi podmazati silikonskim sprejom.

Ukoliko dođe do bilo kakvog nepravilnog rada stolarije, potrebno je nazvati servisnu službu kako bi se problem otklonio u što kraćem periodu i na taj način izbegla veća oštećenja stolarije.

Ako dođe do bilo kakvog problema u funkcionisanju sigurnosnih vrata, naš serviser će u najkraćem roku doći i rešiti problem. Od 0-24 sata dostupan putem telefona: 061 236 2295

Log In or Create an account

Cart